Mina resor

Lite hit och dit, men mest till Grekland

Nu börjar det!

Varmt var det när jag gick ut , minst 30 C och bussen var som en bastu. Nice att vara tillbaka!

Kom till skolan vid 10-tiden då det var rast. Letade upp mitt klassrum och fick veta att läraren heter Nikos.

Klassrummet var stort, alla fönster öppna och AC var inte igång. Persiennerna lyste med sin frånvaro och solen lyste rakt in!! Snacka om värme.

Lektionen började och jag förstod ungefär var 10de ord! Hur ska detta gå? Sen skulle jag berätta om mig själv och det enda jag kom på att säga var att min grekiska är på off, har inte blivit satt på on ännu.

Vi fick sitta två och två för att fråga varandra lite och jag fick sitta med en snubbe från Valencia. Han kunde en hel del, så jag sitter nog med honom framöver, även fast han hade dålig andedräkt. Vi är de två seniorerna i klassen, han är äldre.

Efter en stund när Nikos inte stod ut med värmen längre hämtade han AC-kontrollen och nu blev det uthärdligt. Jag tog upp en stor applåd.

augusti 19th, 2009 Posted by | Grekland, Thessaloniki | inga kommentarer

Ingen kommentar ännu »

Ingen kommentar ännu.

Skriv en kommentar