Mina resor

Lite hit och dit, men mest till Grekland

Vara tillbaka

Efter skolan tog jag bussen en bit och klev av vid affären. Har lärt mig att ta en korg istället för vagn. Annars lassar man gärna i mer än man kan bära.

Handlade en spanakopita i bageriet, mums,och full med kolhydrater!!! Men det är ett tag sen sist. Spanakopita är som wienerbrödsdeg med spenat i.

Däckade i två timmar innan jag satte igång med den nödvändiga städningen. Alla golv ska torkas, alla överdrag tvättas och alla ytor torkas. Vidare ska balkongen spolas och idag gick jag över den 4 gånger. Men nu är den skinande blank.

Lite kyckling med tzatziki och sen tog jag laptopen under armen för att deala med internet kafféet om att de ska släppa in mig på nätverket. Tyvärr går det inte, men jag kan sitta här med min egen dator och deras kabel. As good as it can get 🙂

Lite tråkigt med bara text och inge bilder? Lugn, de kommer.

augusti 19th, 2009 Posted by | Grekland, Thessaloniki | en kommentar

En kommentar »

  1. Vilken energi du besitter! Hade varit nöjd om jag haft hälften av den. Hoppas du får ut det du önskar av din skolgång. Lycka till! Hur ska jag klara mej utan dej på linedancen? Det blir tomt!

    Kommentar av Katarina | 21 augusti, 2009

Skriv en kommentar