Mina resor

Lite hit och dit, men mest till Grekland

På plats 2009

Det var en lång tröttsam resa denna gången. Först var taxin rejält försenad, men jag hann köpa biljett innan tåget gick. Soporna!!! När jag åkt en stund kom jag på att jag glömt tömma både kompost och brännbart. Tur att Malin ska jobba nästa helg. Hoppas bara att det inte luktar för mycket 🙂

En kille somnade på tåget och vaknade precis när dörrarna stängts i Hoby, så han fick åka med till Karlshamn. Jag var så trött efter gårdagens alla ärenden och allt packande så jag ställde klockan för att inte vakna i Helsingör och ha missat planet.

Tyvärr kunde jag inte sova något. Inte heller på de båda planen så jag var rejält trött när jag kom fram till lägenheten vid 2.30. Skolan börjar 8.30 men jag går inte dit förrän vid 10.

Min väska vägde 19,8 kg på badrumsvågen och då hade jag ändå rensat bort en hel del. Tror jag kommer ångra att inte mobilhögtalarna får följa med.

Eftersom jag kom fram så sent så har jag ingen mat men tog med lite nödproviant, 3 påsar  Nutrilett, så det får bli en till frukost.

Natti!

augusti 19th, 2009 Posted by | Grekland, Thessaloniki | inga kommentarer

Ingen kommentar ännu »

Ingen kommentar ännu.

Skriv en kommentar