Mina resor

Lite hit och dit, men mest till Grekland

14/8 – Χορτιάτης – prästen – the priest

På kyrkogården finns en präst begravd. Han önskan var att bli begravd stående, och det blev han också. Han finns i den höga graven med korset på. Hans ben har aldrig blivit uppgrävda. Till vänster om honom finns benen från Marias morföräldrar och en tant, alla samlade i samma grop och med delar från deras grav.

The standing preist

ENGLISH

On the cemetery a priest is buried. He wished to be buried standing up, and so he was. He stands inside the high monument with the cross on top. His bones have never been excavated. AT the left of his grave are the bones from Marias grandparents and an aunt. All together in the same hole and pieces of their grave stones on top.

augusti 18th, 2008 Posted by | Grekland, Resor | inga kommentarer

Ingen kommentar ännu »

Ingen kommentar ännu.

Skriv en kommentar