Mina resor

Lite hit och dit, men mest till Grekland

Tisdag 24/8 – en dag på stranden

Idag blev det en dag på stranden. Havet var inte lika crazy som igår och i förrgår. Visst gick det höga vågor, visst fick man hoppa och hålla i bikinibyxorna så de inte ramlade av, vilket hände en tjej i närheten… Men det var skönt i vattnet.

Tog en solstol vid Cactus taverna. Havet väsnades så mycket att det inte var någon idé att lyssna på mina ljudböcker. Jag bara låg där och blundade eller kollade på folk.

Hela tiden blir man tillfrågad av thailändskor om man vill ha massage. Idag slog jag till och skulle få 10 minuter nacke, axlar och skuldror för 10 €. Hon höll på säkert 20 min och det var hur skönt som helst även om det gjorde väldigt ont där jag är så spänd.

Idag blev det toast till lunch på Cactus.

Jag är faktiskt lite flitig också och repeterar lite grekiska övningar från kursen på Stockholms universitet.

Solen tar på krafterna, så nu blir det en stilla kväll på balkongen med lite vin, nötter och en bit av mitt grekiska favoritgodis ”Loukoumi”.augusti 24th, 2010 Posted by | Grekland, Kreta, Resor | en kommentar

En kommentar »

  1. Hej Värmen verkar mysig jämfört med stormvindar och regnrusk som det är här.Vin verkar oxå gott,mmmm.Massage helt OK!! Det var väl tur att du fick igång det mobila så att du kan sitta kvar i skuggan under korkeken och författa. Det där godiset ser inte speciellt aptitligt ut! Ha det bra!!!

    Kommentar av Meta | 24 augusti, 2010

Skriv en kommentar