Mina resor

Lite hit och dit, men mest till Grekland

Torsdag 3/9

Idag hade vi prov. Det var inte så svårt som jag befarat. Men sen vet man ju aldrig. Ibland tror man ju att det gått bra och sen är det precis tvärtom.

Efter skolan åkte jag och Maria till stranden. Först gick jag till mitt Gyrosställe med utsikt mot Kamara, den gamla porten till Thessaloniki under turkarnas tid, och Egnatia, Jag åt halva där och fick resten att ta med till stranden. Tjejen där kom ihåg mig från i fjol.

IMG_1685 IMG_1686

Idag åkte vi till Agia Triada. Man ser Thessaloniki härifrån.
IMG_1691

Vattnet var kristallklart och 27 C. Härligt! Vi stannade till halvsju, men sen tog det lång tid att komma hem. Det var massor med folk på bussen och jag fick vänta länge på min tredje buss.

september 6th, 2009 Posted by | Grekland | inga kommentarer

Ingen kommentar ännu »

Ingen kommentar ännu.

Skriv en kommentar