Mina resor

Lite hit och dit, men mest till Grekland

Måndag 31/8

Idag är en sådan där dag när jag undrar varför i hela friden jag är här… undrar hur jag kunnat få för mig att åka iväg hit och hur jag kan inbilla mig att jag ska kunna lära mig grekiska…

Det finns trådlöst internet på universitetet. Det tog mig drygt två timmar att få tillgång till det. Och då gick jag mellan olika byggnader, pratade med olika personer och hamnade till slut hos de rätta. Turligt nog hade jag antagningspappret från kursen med mig och körkortet. Fick en e-postadress och sen användarnamn och lösenord. Men inte kom jag in på nätverket! Gick tillbaka, i 33C, till ”min” byggnad, men det funkade inte. Tillbaka till mail-grabbarna som funderade ett tag. Till slut var det en som kom på att användarnamnet ska vara min fullständiga mailadress…. Och då funkade det.

Nu kan jag alltså komma ut på internet på skolan, men måste förstås släpa på laptopen…tur den bara  väger runt kilot 🙂

augusti 31st, 2009 Posted by | Grekland, Thessaloniki | en kommentar

En kommentar »

  1. Sounds like you’re having fun Eva ha ha
    That English flag on your visitors? That’s me!!

    Speak soon….

    Frankx5

    Kommentar av Frank | 31 augusti, 2009

Skriv en kommentar