Mina resor

Lite hit och dit, men mest till Grekland

Torsdag 20/8

Ny dag i skolan.

Om någon mot förmodan tror att jag har semester i Grekland så är det HELT FEL!

Just nu är det totalt kaos i skallen och som vanligt undrar jag varför jag är här och tom betalar för det. Jag måste vara komplett galen!!! Kunde ju dega på en strand i 14 dagar istället… Men jag vet sedan tidigare att det är så här de första dagarna, sen blir det bättre när jag får tillbaka den kunskap jag vet att jag har.

Handlade lite till och sen hem och duscha, lite mat och sen efterlängtad siesta. Vila en stund måste man, det tar ett tag att vänja sig vid värmen.

Ha,ha missade att ställa klockan och sov i 2,5 timmar.

Satt på balkongen med lite kaffe när melonmannen kom farande. Grannen köpte 2 stora meloner för 5 €.

20090820134

Sen gjorde jag min läxa och renskrev anteckningarna i 4! timmar.

augusti 21st, 2009 Posted by | Grekland, Thessaloniki | inga kommentarer

Ingen kommentar ännu »

Ingen kommentar ännu.

Skriv en kommentar