Mina resor

Lite hit och dit, men mest till Grekland

FREDAG 3/9 – snipp snapp snut …

Så var denna resan till ända.

Dagarna har gått så fort fastän jag inte gjort speciellt mycket mer än strosat runt, badat, solat och ätit gott. Jag hade tänkt åka på cykelutflykt och cyklat i bergen ner mot kusten, men det var tyvärr runt 34 C så jag hoppade över det.

Men jag hittade ”mitt” hotell…


Jag åt bara lite frukost och packade ner det sista innan jag gick ut på gatan för att invänta bussen kl 09.20

Framme på flygplatsen fick vi vänta utanför en stund. Sen in och stå i kö för invägning av väskan. Var lite nervös för den kändes tung. Ca 21,5 kg, men den gick genom. Nästa kö var incheckning och inlämning av väskan och sen var den en kö till för säkerhetskontrollen.

Raskt in på taxfree. Smockat med folk och inte fanns det som jag skulle ha. Bara ouzo och metaxa. Hade beställt whisky mm som jag skulle få på planet, trodde jag, men den beställningen hade ”försvunnit” så jag fick inget på planet… Shit!
Får väl resa snart igen 🙂

september 4th, 2010 Posted by | Grekland, Kreta, Resor | 2 kommentarer

2 kommentarer »

 1. Hej!

  Precis när jag äntligen har tagit mig tid att titta på din blogg så åker du hem!
  Nåja, jag har kollat alla bilder som fanns f de tidigare dagarna. Verkar som en härlig semester (jag är inte ALLS avundsjuk!)
  Vi har haft skönt aug/sept väder här hemma så jag klagar inte men lite total semester hade suttit fint. Ska försöka vara lite ledig framöver.
  Vi hörs! Välkommen hem!
  Beit Kitina Appelen

  Kommentar av Berit | 5 september, 2010

 2. Hej Eva,

  Jag hittade din fantastiska reseblogg och undrar om du skulle vara intresserad av att publicera en artikel skriven av expedia.se.
  Expedia är en onlineresearrangör som vi sammarbetar med och nu i vår har de ett stort utbud av sista minuten över hela världen. Jag tänkte det skulle kunna vara av intresse för dina läsare nu när våren närmar sig.

  Hör av dig om du är intresserad eller om du skulle vilja se artikeln innan du bestämmer dig.

  Varma hälsningar

  Ana-Marija Spajic
  Swedish Online Researcher
  ana-marija.spajic@obanmultilingual.com

  Kommentar av Ana-Marija Spajic | 10 mars, 2011

Skriv en kommentar